Elk jaar deelt KIS met haar samenwerkingspartners de kennis en bevindingen die we in het voorafgaande jaar rond diversiteit en integratie hebben opgedaan. Ook in 2020 gaan we dat doen en wel op maandag 20 april. We houden de middag in Congrescentrum NBC in Nieuwegein. Noteer ‘m vast in je agenda!

Meer dan ooit willen we de jaarbijeenkomst vorm en inhoud geven met onze samenwerkingspartners. Uiteraard is het daarbij niet enkel zenden maar ook ontvangen, zodat kruisbestuiving kan ontstaan. Zo biedt de bijeenkomst een platform aan andere organisaties en initiatieven die op uiteenlopende manieren hun expertise rond diversiteit en integratie inzetten.

Thema: lokaal diversiteitsbeleid

We zijn begonnen met de eerste voorbereidingen van het programma en het kiezen van een thema voor de bijeenkomst. Zeker is dat lokaal diversiteitsbeleid centraal zal staan tijdens het plenaire gedeelte van de dag. Natuurlijk gaan we dit thema nog verder uitwerken en brainstormen we nog over een inspirerende titel voor de jaarbijeenkomst.

Houd onze site en sociale media in de gaten voor nieuws over de jaarbijeenkomst. We verwachten in februari meer bekend te maken over het programma, de sprekers en de workshops.

 

Datum 

maandag, 20 april, 2020

Locatie 

Nieuwegein, NBC Congrescentrum

Prijs 

gratis