KIS is gestart met een podcastserie. KIS presenteert: inspirerende denkers en doeners over diversiteitsvraagstukken. De serie bestaat uit zes afleveringen met uiteenlopende gasten over uiteenlopende onderwerpen. De eerste aflevering is te beluisteren vanaf woensdag 17 juni.

In de podcastserie gaat Olaf Stomp* van KIS in gesprek met interessante gasten. De afleveringen vind je hieronder.

Uitgeschreven podcasts

Lees je liever? De hoogtepunten van de podcasts zijn ook uitgeschreven.

Volgende afleveringen

Vanaf 2 september komt er weer wekelijks een nieuwe aflevering online. Hierin komen de volgende onderwerpen en gasten aan bod:

  • De nieuwe wet inburgering (Jaco Dagevos)
  • Beeldvorming en buurtbinding (Patricia Wijntuin)
  • Gendergelijkheid, seksualiteit, feminisme, islam (Kaouthar Darmoni)

*In een aantal afleveringen met co-presentator (Siham el Moussaoui en Floor de Booys).

4 bijdragen van onze lezers

Deel ook jouw kennis, ervaring of mening
Fijn dat lokale overheden zowel ambtelijk als bestuurlijk wegens omstandigheden het belang zien van het intensiever bestrijden van ongelijkheid, achterstand en discriminatie
Ik ben benieuwd naar wat Bert Wijbenga over Corona en met name de invloed op migranten te zeggen heeft, maar 27 minuten luisteren vind ik nogal tijdrovend. Kunnen jullie bij deze podcastserie ook overzichtjes maken van de inzichten die in de gesprekken naar voren komen?
Ik lees liever dan dat ik luister. Na lezen onthoud ik de boodschap veel beter doordat ik accenten kan leggen en aantekeningen kan maken. Gaat u de teksten ook op schrift zetten?
Beste Esther en Toine, we hopen binnenkort de hoogtepunten van alle afleveringen in tekstvorm te gieten en online te zetten op KIS.nl. Houd daarvoor de site in de gaten.

Jouw bijdrage

8 + 4 =
Geef het antwoord op deze rekenoefening. Voorbeeld voor 1+3: voer 4 in.