Dit jaar is de jaarlijkse bijeenkomst van het Platform Eer en Vrijheid online. Het programma is opgeknipt in vijf online bijeenkomsten, vanaf 29 oktober elke donderdagmiddag vanaf 15 uur. Bekijk het overzicht hieronder en meld je aan!

Het thema van het online programma van Platform Eer en Vrijheid is 'Mannen en Zelfbeschikking'. De bijeenkomsten bestaan uit workshops, een webinar en een rondetafelgesprek, waarin diverse professionals en experts hun kennis en ervaring met jullie delen.

Lees meer over het thema

Overzicht online programma Platform Eer en Vrijheid: 'Mannen en Zelfbeschikking'

29 oktober: Rondetafelgesprek over zelfbeschikking en mannenemancipatie

Diverse experts waaronder fotograaf Ahmet Polat (Studio Polat), Bilal Sikam (jongerenwerker), Iris van Huis (onderzoeker Universiteit van Amsterdam) en Jens van Tricht (Emancipator) gaan met elkaar in gesprek onder leiding van Naima Azough, dagvoorzitter van het Platform Eer en Vrijheid.

Het Rondetafelgesprek is geweest. Gemist? Bekijk de opname:

5 november: Workshop Hoe stel je seksistisch gedrag van mannen aan de kaak?

De workshop gaat over de vraag hoe je het gesprek met een groep mannen of jongens over seksistisch gedrag en over de zelfbeschikking van henzelf en van anderen kunt voeren. Door Saskia Moerbeek (Stichting Bevordering Maatschappelijke Participatie).

Meer info en aanmelden

12 november: Workshop In gesprek met vaders over opvoeding en seksualiteit

Tijdens deze interactieve workshop voor professionals met betrekking tot het bespreekbaar maken van het onderwerp ‘seksualiteit’ worden de deelnemers meegenomen in de verschillende leefwerelden. Door Abdellah Mehraz (Trias Pedagogica).

Meer info en aanmelden

19 november: Webinar Geweld tegen vrouwen? Mannen als deel van de oplossing!

In dit webinar zal Jens van Tricht (Emancipator) in gesprek gaan met de deelnemers over hoe mannen te betrekken om geweld tegen vrouwen te bestrijden.

Meer info en aanmelden

26 november: Workshop Wat werkt om homofobie aan te pakken?

In deze interactieve workshop gaan deelnemers met elkaar in gesprek over wat er werkt om homofobie aan te pakken. Door Dino Suhonic (Stichting Maruf)

Meer info en aanmelden

We hopen je te treffen op (een van) deze interessante en leerzame bijeenkomsten!

 

Jouw bijdrage

4 + 0 =
Geef het antwoord op deze rekenoefening. Voorbeeld voor 1+3: voer 4 in.