Portretfoto Nora KasmiNora Kasmi is geboren en getogen in Amsterdam en werkt sinds 2002 met veel plezier binnen het sociaal domein. Door de jaren heen heeft zij zich in meerdere functies bewogen en meerdere gemeenten gezien. De verbinding tussen beleid en uitvoering mist soms volgens haar en Nora pakt die verbindende rol graag op.

Ze is ervan overtuigd dat je voor het ontwikkelen van beleid, de uitvoering mee moet nemen in de visie van beleid. Nog belangrijker vindt ze om ook het gesprek aan te gaan (en te blijven voeren) met de inwoner. Daar doen we het uiteindelijk voor.

De kernwoorden verbinding, samenwerken, maatwerk en integraal werken, probeert ze zoveel mogelijk uit te dragen en daarnaar te werken. Niet alleen binnen het sociaal domein hebben we elkaar nodig, om de juiste stappen te kunnen maken voor de inwoners.

Verder is Nora al jaren actief als trainer op diverse vakinhoudelijke en sociaal maatschappelijke onderwerpen. Ze zet zich graag in voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, om een stap verder te komen in de maatschappij. Haar motto: samen komen we veel verder!

In het kort

Functie: Beleidsadviseur sociaal domein
Organisatie: Noah Consultancy (eigenaar)
Kernwoorden: Linking pin, motivator, denkt altijd in mogelijkheden