Participatie

Actueel

Artikel - 14 juni 2018

Hoe activeer en versterk je de samenwerking en dialoog tussen de lokale netwerken van en voor EU-migranten? Die vraag stond aan de basis van een onlangs afgerond project waarin KIS en stichting Lize samenwerkten.

Blog - 29 mei 2018

Activisme. Een containerbegrip voor activiteiten die bijdragen aan een betere wereld. Een vlees- en alcoholvrij dieet, een Geert Wilders- en Zwarte Pietvrije maatschappij, een hetero- en homovrije samenleving, geen vluchtelingenproblematiek en een ozonlaag zonder gaten. Een wereld zonder terrorisme, oorlog, milieuvervuiling, rokers. Noem het maar op, of mensen maken zich er hard voor.

Artikel - 15 mei 2018

De vraag naar de verhouding tussen samen werken en samen leven, staat centraal in dit derde jaarbericht van KIS. Ons uitgangspunt is dat de samenleving, die haar diversiteit productief weet te maken, uiteindelijk de beste papieren heeft voor de toekomst. Maar zo eenvoudig is dat niet, diversiteit productief maken. De ontvankelijkheid van de samenleving lijkt vaak toch tekort te schieten, wat kan leiden tot demotivering en afhaken. 

Projecten

Looptijd:
januari 2017 tot en met mei 2018
Contact:
Eliane Smits van Waesberghe
Looptijd:
Januari t/m december 2018
Contact:
Lineke van Hal
Looptijd:
Januari tot en met december 2018
Contact:
Mehmet Day

Contactpersoon

  h.bakker@movisie.nl
  06-55440625
  mdistelbrink@verwey-jonker.nl
  030-2303260